Σχετικά με εμάς

Gaoyao District Jinli Town Nanda Hardware Products Factory βρίσκεται στην πόλη Τζίνλι, Περιοχή Gaoyao, Γκουανγκντόνγκ , η πατρίδα του υλικού στην Κίνα. Ιδρύθηκε το 2004, είναι μια ολοκληρωμένη βιομηχανική επιχείρηση που ενσωματώνει επιστημονική έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή, πωλήσεις και υπηρεσίες. Γυάλινοι μεντεσέδες ντους, γυάλινα κλιπ, κωδικοί διαχωρισμού από γυαλί, γυάλινοι σύνδεσμοι, στερέωση, λαβές, αδιάβροχες ταινίες από καουτσούκ και άλλα προϊόντα υλικού.


Από την ίδρυσή της, η Nanda επιδιώκει την ποιότητα και λειτουργεί καλή τη πίστει, εξοπλισμένη με προηγμένες τεχνολογίες παραγωγής υλικού, παρακολούθησης και δοκιμών, εισήγαγε ένα σύγχρονο μοντέλο διαχείρισης και ένα σύστημα εγγύησης πλήρους διαδικασίας που επιτρέπει την ποιότητα να παρουσιάζεται τέλεια και προσπαθεί να παρέχει πελάτες με καλύτερα προϊόντα. Στο μέλλον, το Nanda Hardware Products Factory θα συνεχίσει να συσσωρεύει λεπτά μαλλιά, να αγωνίζεται για την αριστεία και να παρέχει προϊόντα ποιότητας καλύτερης ποιότητας σε χρήστες σε όλο τον κόσμο.


Προσβλέποντας στο μέλλον, η ταχεία ανάπτυξη του " Νάντα " το υλικό θα συνεχίσει να επιστρέφει με την πιο λογική τιμή, τα καλύτερα προϊόντα ποιότητας και την πιο τέλεια εξυπηρέτηση με κορεσμένο ενθουσιασμό και ακλόνητη εμπιστοσύνη Για να δημιουργήσουμε το δικό μας λαμπρό μέλλον.


Ερευνα:

Ερευνα